Регистрация

онлайн списание - "Лейди Здраве" безплатно издание
     
Добре дошли в нашия магазин!

Категории с падащо меню

Продукти

Подкатегории

АГ / Интимна Хигиена (4)

Поддържайте вашата интимна хигиена с качествени продукти от www.ladyzdrave.com!

Женското здраве е изключително крехко и деликатно. Поддържането на добра интимна хигиена ви помага да се грижите по-ефективно за себе си.

Използването на интимни душ гелове, вагинални душове, както и на различни препарати за превенция на инфекции са направо задължителни.

Ако имате проблем, посъветвайте се с гинеколога си и нека той ви изпише лечение. Ако търсите най-добрите препарати на билкова основа, за хигиена и превенция, то проверете какво ви предлага www.ladyzdrave.com.

Серията продукти Гинексид предоставят пълна грижа за вашата интимна хигиена, както и възможност за превенция и лечение на някои инфекции. Гинексид вагинални овули се препоръчват за профилактична употреба при повишен риск от инфекция – сексуален контакт с непознат партньор, лятна почивка на морето, къпане в басейн.

Витажин С вагинален крем е уникален препарат, който можете да използвате, за да се справите с проблема бактериална вагиноза. Той е често срещан, обикновено се лекува трудно, защото са необходими различен вид антибиотици за различните болестотворни микроорганизми. Витажин С се прилага веднага след като завърши антибиотичния курс на лечение, за да увеличи неговата ефективност.

Чувствайте се комфортно в тялото си!

Поръчайте продуктите, които ви помагат да поддържате интимната си хигиена и здраве от www.ladyzdrave.com!

Менопауза (5)

Красива, здрава, млада с натурални продукти от www.ladyzdrave.com!

Периодът на пременопауза и менопауза протича доста тежко, както за вас, така и за близките ви. Променете това! Ясно е, че няма как да избегнете вашата менопауза, но със сигурност можете да преминете по-леко през нея.

Още в началото, когато започва вашата пременопауза, се консултирайте с лекар какви препарати на билкова основа можете да приемате. Те ще понижат риска от сериозни заболявания през този период и ще ви помогнат да приемете психичните промени, които ви предстоят, без излишна емоционална нестабилност.

Проверете какво ви предлага секция менопауза и пременопауза на www.ladyzdrave.com. Ще откриете, както натурални продукти, които се препоръчват за прием по време на климактериума, така и хигиенни и разкрасяващи продукти. Интимните хигиенни продукти могат да се ползват ежедневно; като превантивна мярка срещу инфекция, след като сте била изложена на риск (полов акт с непознат партньор, къпане в морето и в басейн) от инфекция или за лечение на вече появили се гъбички и бактерии.

Продуктът Дермалифт пък предлага специализирана грижа за вашата кожа.

С продуктите на билкова основа, които предлагаме, вие ще преминете през периода на климакс без излишни сътресения, здрава и с добро самочувствие.

Поръчайте на www.ladyzdrave.com!

Урология (1)

Отново здрави с www.ladyzdrave.com!

Цистит– това е едно от най-честите заболявания при дамите, особено през зимата. Налага им се да ходят често – често до тоалетна, усещат дразнене, парене и болка ниско долу. Чувството за дискомфорт е голямо.

Вземете мерки навреме, ако страдате от цистит. Ако не се лекувате, той може да се превърне в хроничен.

Пиелонефрит също е заболяване, срещащо се по-скоро при жените, отколкото при мъжете. Възпалението на бъбреците има същите симптоми като цистита, но последиците от него могат да бъдат далеч по-сериозни.

Погрижете се за здравето си още при първите симптоми за цистит или пиелонефрит.

Запознайте се с продуктите, които ви предлага www.ladyzdrave.comв своята секция урология.

Специалистите все по-често препоръчват лекарства на билкова основа за справяне с инфекции на пикочните пътища.

Препаратът „Урорен” съдържа есктракт от три билки, типични за справяне с по-леки инфекции на пикочните пътища или предписвани като помощно лечение при пиелонефрит.

Прочетете статиите по темата, които нашият специалист уролог е подготвил специално за вас. Ако смятате, че проблемът е сериозен, консултирайте се с лекар. Сигурни сме, че той също ще ви препоръча и препарат на билкова основа, за да се почувствате отново здрави.

Потърсете и поръчайте своето решение на женските урологични проблеми на www.ladyzdrave.com!

Проктология (2)

Преборете се с вашите хемороиди – лечение с ефективни продукти, несъдържащи кортикостероиди, от www.ladyzdrave.com!

Ако страдате от хемороиди, проверете какво ви предлага www.ladyzdrave.com

в секцията проктология.

Вероятно са ви казвали, че за вашите хемороиди – лечение означава операция. Консултирайте се отново със специалист и започнете да използвате някои от продуктите за лечение на хемороиди.

Продуктите на www.ladyzdrave.com облекчават болката, помагат за по-бързото регенериране на тъканите и заздравяват стените на кръвоносните съдове.

Някои от основните грешки, които допускат хората, страдащи от хемороиди, са:

  • • не взимат мерки навреме;
  • • не търсят други начини за справяне с проблема, а прибягват директно до операция.

Прочетете повече за Цикатридина супозитори, Проктис М – ректална маз, както и за Проктис-М – едни от най-добрите продукти за хемороиди – лечение, неинвазивно и подходящо още за: фисури (също и перианални), анални рагади, проктити и криптити.

Специално Проктис М – ректална маз е уникален за България продукт, който може да се използва ежедневно по време на лечението и след него. Той ви помага да се чувствате комфортно и да сте здрави.

Проверете в секция статии какви съвети за справяне с хемороидите предлага специалистът проктолог, с когото работим.

Поръчайте продукти, които ще ви помогнат да оздравеете и да се чувствате отново в отлична форма!

Здраве и красота (5)

Здравето е красота. Погрижете се за него с продуктите на www.ladyzdrave.com!

Ако се грижите добре за здравето си, то естествената ви красота ще блести с цялата си сила.

Препоръчваме ви серия продукти с хиалуронова киселина, които стимулират производството на колаген, подхранват и подмладяват кожата, укрепват костите, успокояват рани и стимулират зарастването им, грижат се за здравето на очите.

Потърсете в секция здраве и красота на www.ladyzdrave.comи ще откриете тайната за добро самочувствие и самоусещане!

Дермалифт се препоръчва за дами, които искат да имат гладка кожа. Съчетанието от хиалуронова киселина, алое вера, ретинол, колаген и витамин Е подхранва и хидратира кожата и активизира фибробласттите.

В продукта Хиалурген пък се използва хиалуронова киселина за елиминиране на болките и възпалителните процеси в ставите.

Капките за очи Изомар се препоръчват при хронично инфектирано око или след като сте претърпели хирургична операция на очите.

Спреят Цикатридина има направо магичен ефект върху всякакъв тип рани – порязване, охлузване, изгаряне, etc.

Гъвкава, със здрава и гладка кожа и блестящи очи – това сте вие, при редовна употреба на подходящите продукти!

Поръчайте ги на www.ladyzdrave.com! Отделете няколко минути на ден, за да се погрижите за здравето си! Така ще се чувствате винаги в отлична форма!

«1»