Регистрация

онлайн списание - "Лейди Здраве" безплатно издание
     
Добре дошли в нашия магазин!

Категории с падащо меню

Интимна Хигиена

АГ / Интимна Хигиена

«1»

Продукти

Цена: 15.00лв.
Цена: 15.00лв.
Цена: 18.20лв.
Брой:
Брой:
Брой:
Цена: 15.00лв.
Брой:
«1» Страница 1 от 1

Поддържайте вашата интимна хигиена с качествени продукти от www.ladyzdrave.com!

Женското здраве е изключително крехко и деликатно. Поддържането на добра интимна хигиена ви помага да се грижите по-ефективно за себе си.

Използването на интимни душ гелове, вагинални душове, както и на различни препарати за превенция на инфекции са направо задължителни.

Ако имате проблем, посъветвайте се с гинеколога си и нека той ви изпише лечение. Ако търсите най-добрите препарати на билкова основа, за хигиена и превенция, то проверете какво ви предлага www.ladyzdrave.com.

Серията продукти Гинексид предоставят пълна грижа за вашата интимна хигиена, както и възможност за превенция и лечение на някои инфекции. Гинексид вагинални овули се препоръчват за профилактична употреба при повишен риск от инфекция – сексуален контакт с непознат партньор, лятна почивка на морето, къпане в басейн.

Витажин С вагинален крем е уникален препарат, който можете да използвате, за да се справите с проблема бактериална вагиноза. Той е често срещан, обикновено се лекува трудно, защото са необходими различен вид антибиотици за различните болестотворни микроорганизми. Витажин С се прилага веднага след като завърши антибиотичния курс на лечение, за да увеличи неговата ефективност.

Чувствайте се комфортно в тялото си!

Поръчайте продуктите, които ви помагат да поддържате интимната си хигиена и здраве от www.ladyzdrave.com!