Регистрация

онлайн списание - "Лейди Здраве" безплатно издание
     
Добре дошли в нашия магазин!

Категории с падащо меню

Менопауза и Пременопауза

Менопауза

«1»

Продукти

Цена: 22.70лв.
Цена: 15.00лв.
Цена: 15.00лв.
Брой:
Брой:
Брой:
Цена: 20.20лв.
Цена: 18.20лв.
Брой:
Брой:
«1» Страница 1 от 1

Красива, здрава, млада с натурални продукти от www.ladyzdrave.com!

Периодът на пременопауза и менопауза протича доста тежко, както за вас, така и за близките ви. Променете това! Ясно е, че няма как да избегнете вашата менопауза, но със сигурност можете да преминете по-леко през нея.

Още в началото, когато започва вашата пременопауза, се консултирайте с лекар какви препарати на билкова основа можете да приемате. Те ще понижат риска от сериозни заболявания през този период и ще ви помогнат да приемете психичните промени, които ви предстоят, без излишна емоционална нестабилност.

Проверете какво ви предлага секция менопауза и пременопауза на www.ladyzdrave.com. Ще откриете, както натурални продукти, които се препоръчват за прием по време на климактериума, така и хигиенни и разкрасяващи продукти. Интимните хигиенни продукти могат да се ползват ежедневно; като превантивна мярка срещу инфекция, след като сте била изложена на риск (полов акт с непознат партньор, къпане в морето и в басейн) от инфекция или за лечение на вече появили се гъбички и бактерии.

Продуктът Дермалифт пък предлага специализирана грижа за вашата кожа.

С продуктите на билкова основа, които предлагаме, вие ще преминете през периода на климакс без излишни сътресения, здрава и с добро самочувствие.

Поръчайте на www.ladyzdrave.com!