Регистрация

онлайн списание - "Лейди Здраве" безплатно издание
     
Добре дошли в нашия магазин!

Категории с падащо меню

Критическа възраст

Посрещнете вашата критическа възраст подготвена!

Всяка жена знае, че след като навърши 40 години й предстои да влезе в критическа възраст, но малко дами са наясно какво наистина означава това. Да, чували сте за топлите и студените вълни и рязката, безпричинна смяна на настроения. Само че това е най-малкият проблем.

Информирайте се навреме за всички рискове за здравето, които крие настъпването на вашата критическа възраст. Психическите промени, настъпващи още в началото на този период, могат да бъдат много по-безболезнени за вас и семейството ви.  Рисковете от сърдечно-съдови заболявания, остеопороза и предракови състояние, могат да бъдат сведени до минимум.

Посъветвайте се с лекаря си какви превантивни мерки можете да предприемете, както и коя терапия ще е по-ефективна за вас: хормонозаместваща терапия или прием на натурални продукти за жени в менопаузата.

Разгледайте и предложенията на www.ladyzdrave.com. Продуктите за жени в менопазуа, които ще намерите в нашия онлайн магазин, са натурални, нехормонални и ви помагат да преминете леко и без рискове за здравето през този период на промени, настъпващи в тялото ви.

Прочетете мненията на специалисти – гинеколози, ако имате нужда от допълнителна консултация или съвет при покупката или употребата на един или друг от нашите продукти. 

Намерете най-доброто решение за вашето здраве на www.ladyzdrave.com!