Регистрация

онлайн списание - "Лейди Здраве" безплатно издание
     
Добре дошли в нашия магазин!

Категории с падащо меню

За нас

 
Valetudo bonum optimum - Здравето е най-голямото благо
 
В изобилието от здравна информация става все по - трудно да се открие коя е актуалната и полезна такава, за да можем да вземем правилните решения.
Ние осъзнаваме, че съвременната и активна жена има нужда да научи повече за добрите практики и новите тенденции, за да може да полага най-добрата грижа както за себе си, така и за своето семейство.
 
Нашето желание и цел е да ви помогнем, информираме и посъветваме по теми, касаещи както вашето, така и здравето на семейството ви. На разположение имате екипа на Натурфарма България и водещи специалисти в гинекологията, урологията, офталмологията, ортопедията, проктологията и детското здраве. 
 
Стремежът ни е да развиваме и разширяваме www.ladyzdrave.com, като приобщаваме нови специалисти, консултанти и продукти в мисията ни да бъдем до вас в грижата за здравето.
За въпроси от областите на гинекологията, урологията, офталмологията, ортопедията, проктологията и детското здраве, моля пишете тук.
 
Съветваме ви да се регистрирате за нашето безплатното онлайн списание – „Лейди Здраве”. 
В него ще прочетете за новите тенденции за лечение и превенция на различните заболявания, за водещите продукти на пазара, интервюта със специалисти, както и теми свързани със свободното време.
 

 
„Натурфарма България” ЕООД е основана през 1997г. За период от 16 години нашата компания успя да се утвърди като лидер на пазарa на хранителни добавки и фармацевтични продукти.
От самото начало на своето създаване „Натурфарма България” ЕООД налага висококачествени продукти, разработени от немския производител PG-Naturpharma GmbH.
През 2008г. компанията обогати своето портфолио, като стана официален представител на продуктите на Sigma-Tau Health Science и Centropa Aachen Germany.
От 2009г. „Натурфарма България” ЕООД е ексклузивен дистрибутор на италианските фармацевтични компании Farma-Derma S.R.L. и Euritalia S.R.L.
Наред с непрекъснатия растеж и развитие на вътрешния пазар, „Натурфарма България” ЕООД започна дейност през 2006г. в Република Сърбия чрез своята дъщерна компания „Dr. Werner Pharma” DOO.
В края на 2009г. започнахме работа в Румъния, като ексклузивен дистрибутор на Farma-Derma S.R.L. и PG-Naturpharma GmbH.
От 2011г. сме официален представител на немските фармацевтични компании ScheBo Biotech AG и ProNovis GmbH.