Регистрация

онлайн списание - "Лейди Здраве" безплатно издание
     
Добре дошли в нашия магазин!

Категории с падащо меню

Мнения

Препоръчвам Фемовита на пациентките ми в пременопауза и менопауза, когато съобщават за вегетативни оплаквания като едно съвременно средство, качествено повлияващо субективните оплаквания. От няколко години, в които ползвам в моята практика Фемовита съм установила, че това е форма за поддържане на качествен начин на живот, на самочувствие и комфорт при пациентките в тази възраст.
д-р Марияна Ковачева АГ МЦ "Божидар Славчев"
 
Вегетативната симптоматика при жени в менопауза се повлиява много добре от Фемовита. Намалява усещането за топли вълни, нервно напрежение. Удобен еднократен прием. 
д-р Маргарита Добревска  АГ гр. Добрич
 
Фемовита, подобрява съня, нервното напрежение. От всички препарати за менопауза, Фемовита покрива най - голям мащаб от субективната симптоматика.
д-р Милена Николова АГ гр. Добрич
 
Фемовита може да се приема за продължителен период от време и няма странични действия. Премахва усещането за горещи вълни, жените се чувстват сигурни и спокойни.
д-р Христина Христова АГ гр. Варна  
 
Използвам Фемовита за профилактика на менопаузауна симптоматика, защото съдържа съставки, които се понасят добре от пацинетките и бързо повлияват топлите вълни. Уместно ще е да се добавят във формулата съставки, профилактиращи остеопорозата и хондропротектори, които протектират дегинеративните ставни заболявания. Харесва ми това, че продукта е на билкова основа и няма странични ефекти за пациентите ми.
Д-р Надежда Стайкова  АГ гр. Хасково 
 
 
Мнения на потребители от интернет форуми:
 
Сарандева: Пия Фемовита вече втора година по препоръка на моя лекар. Чувствам се много добре. На всеки 6 месеца правя по един месец почивка.
Роси: Пия Фемовита вече половин година - просто се родих - нормализира ми се дори и кръвното налягане и ми се стабилизира сърдечния ритъм.Изчезнаха и всички други проблеми.Не смея да я спра да не ми се върнат предишните проблеми! Някой пробвал ли е да я спира?
Лина: Здравейте,пия го от една година без прекъсване, чувствам се много добре и се страхувам да го спра, пробвах за два дни, но ми става нервно и отново го купих. Колко дълго най-много може да се пие без почивка?
 
tanq: na43 godini sam.piq femovita ot 4 meseca i nqmam sarcebiene gore6tite valni namalqxa.mn sam dovolna.pri kolsoltaciq s lekar kaza 4e moje da se pie postoqnno,za6toto e xranitelna dobavka.
 
валя:От 20 дни пия фемовита и се чувствувам много добре. Чудесно лекарство е. Преди да започна имах страхотни горещи вълни, не можех да спя нощем, имах замайване на главата до невъзможност да ходя. Всичко отшумя благодарение на фемовита. Не знам колко време да го пия, може би дълго.
 
Тилия:Вече 20 дни пия фемовита и се чувствувам много добре. Още на третия ден изчезнаха горещите вълни и замайването на главата. Дано това продължи, може би ще трябва да пия хапчетата дълго време. Поне за сега лекарството ми действа добре. Чудесно е!
 
Аврора: Пих препарата около три месеца, много съм доволна. Имах симптоми като начало на менопауза и големи болки и всички неприятности в същото време. След един месец прием менструацията ми се върна и оттогава е наред. Бях се запасила с много опаковки и сега си вземам по някоя капсула от време на време, когато реша, че трябва, но не редовно. Не знам дали е правилно, но се чувствам добре. Знам, че се пие 6 месеца и се прави почивка един месец. Мисля, че качих някое и друго кило, когато го почнах, може би защото се успокоих и ми се върна нормалния апетит, а също започнах да спя по-добре. Не съм забелязала странични ефекти.