Регистрация

онлайн списание - "Лейди Здраве" безплатно издание
     
Добре дошли в нашия магазин!

Категории с падащо меню

Доставка

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА НА www.ladyzdrave.com 
 
І. Доставка
Поръчаните стоки се доставят чрез куриерска фирма „Ин Тайм“ на посочения от Потребителя адрес, при регистрация на www.ladyzdrave.com 
II. Срок на доставката 
Направената поръчка ще бъде доставена в срок от 48 часа до 71 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка. Доставката се извършва само в работни дни.
III. Цени на доставката
 www.ladyzdrave.com  ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“.
Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Към този момент се извършват доставки само в България.
IV. Проблеми при доставяне на поръчката
1. В случай, че www.ladyzdrave.com   не може да изпълни поръчката на Потребителя поради липса на поръчаните стоки и/или услуга/и, се задължава да уведоми Потребителя и да възстанови платените от него суми в срок до 30 дни, от датата, на която  е следвал да изпълни задължението си, съгласно чл. 59, ал. 1 от ЗЗП.
2. В случай, че възникнат проблеми с доставката (забавяне повече от потвърдената дата на изпращане или повторно изпращане на куриер) по вина на Продавача, разходите за доставката се поемат от www.ladyzdrave.com 
 3. В случай, че се наложи повторно изпращане на куриер по причини на Потребителя (Вие или упълномощеното от Потребителя лице сте отсъствали при първоначалното доставяне на поръчката или не сте били в състояние да я платите), разходите за доставката се поемат от Потребителя.