Регистрация

онлайн списание - "Лейди Здраве" безплатно издание
     
Добре дошли в нашия магазин!

Категории с падащо меню

Климактериум

Преминете леко през настъпващия климакс, с продуктите на www.ladyzdrave.com!

Менопауза, климактериум, климакс – промените, настъпващи в тялото на жената с възрастта, имат много имена, но са индикация на един-единствен факт – остаряването.

Способността на яйчниците да произвеждат хормони намалява. Спира отделянето на годни за оплождане яйцеклетки. Повишава се рискът от сериозни заболявания на сърцето, както и от предракови заболявания.

Посрещнете периода на климакс подготвени. За целта е необходимо да посетите лекар. Попитайте го не само за хормонозаместваща терапия, но и за варианта да пиете натурални продукти на нехормонална основа. Естествено, крайното решение е ваше, но според повечето специалисти приемът на продукти като Фемовита има чудесен ефект. Той намалява риска от заболявания и ви помага да преминете през психическите промени, които ви очакват, по-леко.

Приемете вашия климактериум като още един, и то не лош, етап от живота. Разгледайте различните продукти за грижа за женското здраве и хигиена, предлагани от www.ladyzdrave.com. Прочетете съветите на специалисти – гинеколози по темата.

Избегнете депресията, загубата на сексуално желание, резките смени на настроенията, безсънието, напълняването и болестите. Чувствайте се красива, здрава и самоуверена всеки ден.

Разгледайте нашия сайт, информирайте се и поръчайте най-подходящите за вас натурални продукти, които ще превърнат периода на климактериум просто в един нормален, неболезнен период от вашия живот!