Регистрация

онлайн списание - "Лейди Здраве" безплатно издание
     
Добре дошли в нашия магазин!

Категории с падащо меню

Цикатридина вагинални овули

Код: 693

 
 
ЦиКатридина овули е най-успешният продукт на Фарма Дерма – Италия (водеща на европейския пазар компания за гинекологични продукти), създаден да запази и възвърне здравето и влажността на влагалището.
 
ЦиКатиридина овули е с уникален патентован състав, който притежава троен механизъм на действие:
1 Овлажнява влагалището;
2 Защитава от появата на инфекции;
3 Възстановява нарушената функция на влагалищната лигавица и стена.
 
Как ЦиКатридина овули защитава влагалището?
Цикатридина овули е безопасен и безвреден продукт, който се разтваря много бързо и обгръща като нов слой цялата влагалищна стена, като по този начин едновременно овлажнява и предпазва от различни инфекции.
 
Цикатридина овули съдържа оптимално количество Хиалуронова киселина. Достатъчното количество Хиалуронова  киселина е условие за стартиране процеса на регенерация (възстановяване и заздравяване) на влагалищната стена. Хиалуроновата киселина поставя началото на изграждането на всички слоеве на влагалищната лигавица, като осигурява поддържането на нормалните физиологични параметри.
Хиалуроновата киселина е най-хидрофилната (лесно свързваща се с водата) молекула в човешкото тяло, което означава, че е в състояние да привлече огромно количество вода. Това позволява стената на влагалището да поддържа постоянна влажност, с което да се решат проблемите, като парене, сърбеж и дискомфорт при уриниране.
 
В ЦиКатридина овули Хиалуроновата киселина е комбинирана с природни съставки (Невен, Азиатска центела, Алое Вера, Чаено дърво) с изразено противовъзпалително действие, за гарантиране на спокойна, жизнена и без възпаления и раздразнения вагинална среда.
 
Как ЦиКатридина овули помагат по време на полов акт?
Усещате болка, сухота и дискомфорт по време на полов акт?
Поставете една овула Цикатридина половин - един час преди половия контакт. Тя ще се разтвори бързо, ще лубрикира (овлажни) влагалището и ще осигури пълноценно и безпроблемно преживяване.
Лубрикиращото действие е препоръчително при провеждане на половите контакти, защото протриването и наличието на лезии (увреждане на лигавицата), особено при по-интензивните такива, всъщност представляват „входна врата“ за микроорганизми причиняващи инфекции, както при жената, така и при партньора ú.
 
ЦиКатридина овули може да се комбинират с други лубриканти, използвани по време на полов акт.
Интимната хигиена е неделима част от грижата за сексуалното здраве.
 
Може ли ЦиКатридина овули да се използва профилактично?
Профилактичното използване на ЦиКатридина овули увеличава значително защитата от инфекции и гарантира здрава интимна среда. Употребата им поддържа нормалната екосистема на влагалището.
С цел по – ефективна защита от инфекции използвайте ЦиКатридина овули след басейн, плаж, фитнес, след употреба на тампони, дамски превръзки и др.
 
Внимание! Сега е сезонът за почивка на море. Продължителното излагане на слънце води до спад на имунната система, като при по-чувствителен организъм това може да рефлектира върху интимната зона. Комбинацията излагане на слънце, контакт със замърсена вода (морска, в басейн) и друга среда допринася за повишаване риска от развитие на бактериална вагиноза.
 
✿ За профилактика, употребявайте ЦиКатридина овули по 1 път, вечер в продължение на 10 дни. Поне 2 пъти в годината.
 
Как ЦиКатридина овули помага на жените в пременопауза и менопауза?
Известно е, че в годините преди и по време на менопауза запасът от естрогени намалява до неговото пълно изчерпване, а те са важно условие за здравето на влагалищната стена.
Намаляването на естрогените е причина за изтъняването на стената на влагалището, често съпроводено с изразена вагинална сухота, упорита и неприятна влагалищна секреция, което води до затруднения в протичането на половите контакти. Появяват се усещания на дискомфорт като болка, парене, сърбеж, а понякога дори повишена късливост на влагалището.
Навлизането в периода на менопауза, в никакъв случай не означава, че жената трябва да се лиши от комфорта си на здрава, пълноценна и полово активна жена. За да постигне това съвременната жена се нуждае от грижа за здравето на влагалището си.
Употребата на Цикатридина овули подобрява влажността, премахва дискомфорта и подпомага здравината и еластичността на влагалищната стена.
 
✿ В периода на пременопауза и менопауза употребявайте ЦиКатридина овули всеки ден по 1 овула вечер за първите 10 дни (1 опаковка), след което през ден по 1 овула в следващите 20 дни (1 опаковка).
Действието на ЦиКатридина овули ще продължи в рамките на следващите 1-2 месеца, след което в зависимост от вашия индивидуален естрогенен профил, ще се наложи повторна употреба.
 
Какво съдържа ЦиКатридина овули?
Хиалуронова киселина - основен фактор в процеса на изграждане на здрава тъкан. Образува защитен слой, който защитава влагалището от патогенни (болестотворни) микроорганизми;
Екстрактите от Азиатска центела, Невен, Алое Вера и Чаено дърво са уникална патентована комбинация от специално подбрани природни екстракти, които притежават изразено съдоукрепващо, противовъзпалително, противогъбично, противовирусно и успокояващо действие.
 
 
Цикатридина овули е продукт, който може да се използва за неограничен период от време.
Интимен дискомфорт? Вече –Не!
Използвайте ЦиКатридина овули за бързо и ефективно действие!
Не съдържа хормони!
 
 

ЦиКатридина овули се препоръчва от водещите АГ специалисти в Европа и България за широк диапазон от гинекологични индикации, за които може да разберете от вашия акушер - гинеколог.

Цена: 18.20лв.
Брой:
Изпрати на приятел Добави в списъка с желания

 

предназначение:

 при сухота, парене и дискомфорт;

 за безпроблемен и пълноценен полов контакт.

 при всички състояния, нарушаващи нормалната екосистема на влагалището;

 в периодaна менопауза и постменопауза;

 за заздравяване след раждане;

✿ лъчетерапия - използвана при лечението на шийката на матката и ендометриума.

 

състав на една овула:

 Hyaluronic acid sodium salt (натриева сол на хиалуронова киселина) 5 mg
 Centella asiatica oil extract (Азиатска центела) 60 mg
 Calendula oil extract (Невен) 60 mg
 Aloe vera oil extrac (Алое Вера) 60 mg
 Tea tree essential oil (Чаено дърво) 2 mg

 

странични действия и лекарствени взаимодействия: 
До момента не са наблюдавани странични реакции при приложение на продукта, както и лекарствени взаимодействия с други продукти.

 

 

МЕДИЦИНСКО ИЗДЕЛИЕ CE0373

 

 

производител:

FARMA-DERMA s.r.l. Via dei Bersaglieri, 10 - 40010 Sala Bolognese (BO)  ИТАЛИЯ (ITALY)

дистрибутор:

Натурфарма България ЕООД гр.София 1164, ул. Янко Софийски 21, тел: 02 / 963 33 59