Регистрация

онлайн списание - "Лейди Здраве" безплатно издание
     
Добре дошли в нашия магазин!

Категории с падащо меню

Хиалурген

Код: 9999

 
Цялата грижа за вашите стави в една ампула Хиалурген със страхотен вкус! Едновременно действие даващо здраве на ставите и блясък на кожата. 
 
✿ колаген тип 2 + хиалуронова киселина;
✿ течна формула;
✿ по 1 ампула на ден.

 

Днес заболяванията на костно - ставната система засягат над 50 % от хората на възраст над 40 години, както и все повече млади хора. Честотата на ставните заболявания, които могат да бъдат причина за инвалидност, изпреварва дори сърдечно - съдовите заболявания. Като част от причините са все по - големият проблем със затлъстяването, масовото обездвижване, приема на непълноценна храна и др. Все по-често промените в ставите на хора в активна възраст (35г.-40г.) са такива, каквито са характерни за хора в по - напреднала (55г.-60г.) възраст. Най-честите причини за тези заболявания са различни дегенеративни изменения или т.н. износване на ставния хрущял. 

За да можем да намалим скоростта или да спрем развитието на различните дегенеративни промени, трябва да осигурим прием на достатъчно градивни елементи на хрущялната тъкан, така че да можем да повлияем както неприятните симптоми, така и на прогресията на заболяването. Трябва да се помни, че дегенеративните ставни заболявания са с прогресиращо развитие, което означава, че грижата и профилактиката им трябва да бъде постоянна и най - вече навременна. Нещо, което е важно да се разбере е, че веднъж загубен ставният хрущял не може да се произведе или синтезира отново. Съществува многообразие от продукти с различно съдържание, целящи набавяне на организма с нужните за здравето на хрущяла вещества. Възникват обикновено неудобства, във връзка с нуждата от прием на повече от 2-3 продукта на ден, които да снабдят хрущялната тъкан с всички необходими градивни елементи. Друг постоянен проблем е и високата честота на гастритни промени на стомашната лигавица при пациентите, което пък налага съобразяване с количеството на приетите медикаменти през деня, както и с тяхната поносимост.
Всичко изброено наложи изграждането на нова концепция за опазване здравето на хрущялната тъкан. Средство на избор, съобразено  с описаните по-горе съображения предсавляват колагеновите продукти.
 
Какво представлява колагенът?
Колагенът означава здравост, якост. Колагенът е отговорен за здравостта и издръжливостта на тъканите в тялото ни.
Колагенът се изчерпва в тялото ни с възрастта, както и под влияние на недостатъчно пълноценната храна, която приемаме.
Скоростта на загуба рязко се увеличава в периода след 40 години и особено в периода на менопауза при жените. Научи повече...
 

Хиалурген е пълноценна формула за благоприятно въздействие върху всички структури на ставите, сухожилията и съединителната тъкан. Хиалурген подпомага оздравителните, противовъзпалителните и противоболковите процеси в ставите. Допринася и за освежаващо и подмладяващо действие върху кожата.

 

Хиалурген може да се приема от диабетици. Приемът на Хиалурген не оказва влияние върху теглото. Само за пиене!

Хиалурген притежава патент за дизайн на ампулата, осигуряващ:

✿ възможност да се пие съдържанието директно;

✿ лесен за отваряне  контейнер;

✿ нечуплив и рециклируем материал;

✿ адаптиран за пътувания.

 

Цена: 26.40лв.
Брой:
Изпрати на приятел Добави в списъка с желания
 
Предназначение
Хиалурген осигурява подвижността и здравето на ставите. Подпомага възстановяването на синовиалната течност. Оказва благоприятен ефект върху кожата.
 
Състав на 1 ампула
 Колаген
1000 mg.
 Хиалуронова киселина
50 mg.
 Витамин С
500 mg.
 Витамин В3 (никотинамид)
16 mg.
Помощни вещества: вода, фруктоза, калиев сорбат, подсладител (сукралоза), портокалов аромат

10 ампули в опаковка / хранителна добавка

 
Какъв Колаген тип 2 се съдаржа в Хиалурген?
Колагенът вложен в продукта Хиалурген е хидролизиран,което е основното изискване за прием през устата. Това означава ензимно обработване на молекулата колаген така, че тя да може да осигури максимална резорбция в стомашно - чревния тракт, както и максимална бионаличност, водеща до достигане на максимална ефективност.
+ хиалуронова киселина
Хиалуроновата киселина е основен градивен елемент на ставната течност, където отговаря за лесното, гладко и безболезнено движение на ставите. Хиалуроновата киселина има много добре изразени противовъзпалителни, а оттам и противоболкови свойства. Добавената във формулата на Хиалурген Хиалуронова киселина, умножава противовъзпалителните свойства на продукта.
+ витамин С
Витамин С  е абсолютно необходим при всички процеси на синтез на колаген в тялото. Притежава силно изразено антиоксидантно действие.
+ Витамин В3
Витамин В3 съдейства за намаляване на ставното възпаление и болка.
 
Как се приема Хиалурген
Приемайте по една ампула Хиалурген веднъж дневно, преди закуска. При наличие на стомашно-чревни оплаквания се препоръчва приема на Хиалурген да е поне един час след предишното или един час преди следващото хранене. Разклати преди употреба.
 
Противопоказания
Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 14 години. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките.

 

Производител
PlantaPol –Spain Pol. Indl. Malpica-Alfinden, C/ G, n 18, E 50171, Puebla de Alfinden
 
Дистрибутор 
Натурфарма България ЕООД гр.София 1164, ул. Янко Софийски 21, тел: 02 / 963 33 59