Регистрация

онлайн списание - "Лейди Здраве" безплатно издание
     
Добре дошли в нашия магазин!

Категории с падащо меню

Цикатридина супозитори

Код: 777888

 

Кажи СТОП на хемороидите

Използвайки Цикатридина супозитории, Вие получавате не само повлияване на симптомите, а също така регенерация и реепителизация (възстановяване и заздравяване) на тъканта на приблизително същата цена спрямо конкурентни продукти (обърнете внимание, че една опаковка Цикатридина от 10 супозитории осигурява десет дневен курс на лечение, за разлика от повечето други продукти, от които една опаковка покрива  пет дневен курс на лечение).
 
Натриевата сол на хиалуроновата киселина в Цикатридина супозитории:
✿ активизира процеса на възстановяване и бързото заздравяване на тъканта (кожа и лигавица), което потиска процесите на възпаление;
✿ стимулира синтеза на колаген,  като по този начин поддържа еластичността на кръвоносните съдове;
✿ подсилва стените на кръвоносните съдове и подобрява локалното кръвообращение.
 
Цикатридина супозитории не съдържат кортикостероиди, което ги прави подходящи за дълготрайна и редовна употреба, без притеснения от свързаните с дългата употреба на кортикостероиди нежелани странични ефекти. 
Ако хирургическата намеса е неизбежна, Цикатридина супозитории ще помогне за по-бързото възстановяване и заздравяване на раната след операция.
 
Цикатридина супозитории се препоръчва от хирурзи и проктолози!
 
Състав
натриева сол на хиалуронова киселина  5 мг, маслен екстракт от Азиатска центела, маслен есктракт от Невен, маслен екстракт от Алое вера, етерично масло от  Чаено дърво, полусинтетични глицериди, ВНТ (бутилхидрокситолуен). 
 
Дозов режим
По една свещичка на ден, след добър тоалет и по-възможност след дефекация, до пълното заздравяване на тъканта и отзвучаване на субективните симптоми.
Период на лечение: 10 дни или по лекарско предписание.
 
Показания
✿ вътрешни и външни хемороиди;
✿ анални рагади;
✿ криптити;
✿ проктити;
✿ фисури;
✿ перианални фистули.
 
При бременни жени и кърмачки – моля, консултирайте се с Вашия лекар преди започване на терапията с Цикатридина супозитории!
 
С Цикатридина супозитории премахвате неприятните усещания и дискомфорта при анални неразположения! Почувствайте се отново пълноценни!
Комбинирайте Цикатридина супозитории с Проктис-М активно почистваща пяна за гарантиран бърз, максимален и дълготраен ефект! Употребата на качествени продукти е в полза на вашето здраве!
 

Ние ви съветваме:

✿ намалете пикантните храни, кофеина, цигарите и алкохола.
✿ редовно ходете по голяма нужда;
✿ не се заседявайте дълго на тоалетната чиния;
✿ по възможност се мийте веднага след  дефекация (изхождане);
✿ повече движение и диета, богата на фибри;
✿ приемайте повече течности.

Цена: 18.40лв.
Брой:
Изпрати на приятел Добави в списъка с желания
Какво представлява продукта и какво е предназначението му
ЦИКАТРИДИНА супозитории действа благодарение на съдържанието на хиалуронова киселина – мукополизахарид, който е широко разпространен в тъканите на тялото. Хиалуроновата киселина действа , като поддържа структурата на тъканите и по този начин им придава тонус, трофизъм и еластичност. Многобройните клинични проучвания са демонстрирали свойството на хиалуроновата киселина да ускорява и подобрява процеса на реепителизация и регенерация на тъканите.
 
Състав
натриева сол на хиалуронова киселина  5 мг, маслен екстракт от Азиатска центела, маслен есктракт от Невен, маслен екстракт от Алое вера, етерично масло от  Чаено дърво, полу-синтетични глицериди, ВНТ (бутилхидрокситолуен). 
10 супозитории в опаковка
 
Показания
Адювантно лечение на процесите на регенерация на аноректалния канал след проктологични операции, вътрешни и външни хемороиди, проктити, криптити, анални рагади, фисури, перианални фистули.
 
Как се използва продукта
Извадете супозитория като дръпнете двата предварително срязани края на блистера.
Добра хигиенна практика е да измиете ръцете,  преди и след употреба на медицинското изделие.
 
Кога и колко дълго да се използва продукта
Използвайте по една супозитория на ден или както е предписано. Продължителността на лечение зависи от изявата на симптомите, ако е необходимо ЦИКАТРИДИНА   супозитории могат да се използват за дълги периоди.
 
Противопоказания 
Известна свръхчувствителност на индивида към компонентите. 
 

МЕДИЦИНСКО ИЗДЕЛИЕ CE0373

 

Производител

FARMA-DERMA s.r.l. Via dei Bersaglieri, 10 - 40010 Sala Bolognese (BO)  ИТАЛИЯ (ITALY)

Дистрибутор 

Натурфарма България ЕООД гр.София 1164, ул. Янко Софийски 21, тел: 02 / 963 33 59