Регистрация

онлайн списание - "Лейди Здраве" безплатно издание
     
Добре дошли в нашия магазин!

Категории с падащо меню

Цикатридина спрей

Код: 3363

 

ЦиКатридина спрей с хиалуронова киселина е решение за всички видове рани. Помага на момента!

ЦиКатридина спрей за всяка рана и за всеки един от семейството! Добавете ЦиКатридина спрей към Вашата домашна аптечка!

 

 

 

 

Когато получим каквото и да е нараняване, тялото ни реагира с изпращане на хиалуронова киселина на мястото на получената увреда. Достатъчното количество и навреме изпратена Хиалуронова киселина гарантира бързото, здраво и естетично зарастване на всяка ранева повърхност. Много често външни фактори водят до замърсяване и инфектиране на раната. При хронични заболявания и стрес, организмът не може да достави достатъчно количество хиалуронова киселина навреме. Това предизвиква редица усложнения, като бавно зарастване на раната с често инфектиране и отделяне на гнойна секреция, увеличаване на болката и възпалението, зарастване с груб и неестетичен цикатрикс и др. Затова е необходимо локално добавяне на хиалуронова киселина на мястото на нараняване. Така се гарантира, че раната ще заздравее навреме, здраво и естетично.

 
Какво е уникалното в действието на ЦиКатридина спрей?
Впръскан, спреят се разделя на два слоя – горният осигурява подсушаване на секрецията и кръвта от раната, а долният се разстила и образува филм върху раневата повърхност, така че процесът на бързо заздравяване да започне. ЦиКатридина спрей осигурява два ефекта едновременно – от една страна служи като средство за лечение на раната, а от друга осигурява образуване на естетичен цикатрикс, което обезмисля допълнителното приложение на други продукти.
 
Какво е съдържанието на ЦиКатридина спрей?
ЦиКатридина спрей е специално разработена патентована формула, която съдържа:
Хиалуронова киселина  - притежава уникалната способност да свързва водните молекули, активизира процеса на възстановяване, стимулира регенерацията на тъканите и ускорява зарастването на повърхностни и дълбоки рани, подтиска процеса на възпаление.
Витамин Е  - мощен антиоксидант, стимулира клетъчното обновяване, защитава и предпазва кожата от агресивните външни влияния и поддържа естествения ú баланс и нейната еластичност.
Етерично масло от Чаено дърво - има мощен антисептичен и противогъбичен ефект, като унищожава патогенните бактерии.
Бадемово масло - притежава противовъзпалително и обезболяващо действие, възстановява еластичността на тъканите и стимулира епителизацията на кожата и лигавицата.
Етерично масло от Лимон - има антисептично и противовъзпалително действие.
 
Кога да прилагаме ЦиКатридина спрей?
 
Битови травми:
 разкъсни рани;
 порезни рани;
 охлузвания;
 изгаряния;
 мацерации между кожните гънки при изпотяване.
Травми при деца:
 разкъсни рани;
 порезни рани;
 охлузвания;
 изгаряния;
 памперс дерматит.
 
ЦиКатридина спрей има чудесно въздействие и при подсичане (памперс дерматит) при малки дечица, като притежава отлична поносимост и осигурява дълготрайна защита.
Използвайте Цикатридина спрей за постигане на максимално естетичен белег при жени след раждане чрез цезарово сечение.
Бъдете сигурни, че децата ви ще обикнат този продукт – те се забавляват от звука на биещите се топчета във флакона, предназначени да направят субстанцията  годна за използване и лечение.
 
Декубитални язви:
 Всички видове атрофични рани (постфлебитна язва, язва от стаза, диабетна язва, варикозна язва, др.);
Хирургични рани:
 първично и вторично обработени (вкл. отворени рани)
Абразии и лацерации.
 
 
ЦиКатридина Крем и ЦиКатридина спрей са №1 продукти за бързо и естетично заздравяване на раневи повърхности и изгаряния на Фарма Дерма – Италия

Цена: 18.30лв.
Брой:
Изпрати на приятел Добави в списъка с желания

 

 

показания:
Допълнително лечение при възстановителни процеси на повърхностни и дълбоки рани (охлузвания, разкъсни рани, изгаряния, хирургични рани, декубитални наранявания и язви)
 
състав:
Алуминиево нишесте октенилсукцинат, хексаметилдисилоксан, масло от сладък бадем, витамин Е ацетат, ксименинова киселина, етерично масло от лимон, етерично масло от чаено дърво, натриева сол на хиалуроновата киселина, бутан, изобутан, пропан.
 
начин на приложение:
ЦиКатридина спрей се нанася 2 или 3 пъти за 24 ч.,върху добре почистена ранева повърхност. Преди да нанесете спрея разклатете енергично флакона, докато чуете звука на удрящите се в стените на флакона частици, служещи за превръщане на субстанцията в хомогенна, прахообразна консистенция. Разклащайте енергично 10-15 секунди. След това напръскайте върху раневата повърхност, като държите флакона изправен на разстояние 15см -20 см.
 
противопоказания:
Известна свръхчувствителност към компонентите.

 

МЕДИЦИНСКО ИЗДЕЛИЕ CE0373

 

 

производител:

FARMA-DERMA s.r.l. Via dei Bersaglieri, 10 - 40010 Sala Bolognese (BO)  ИТАЛИЯ (ITALY)

дистрибутор:

Натурфарма България ЕООД гр.София 1164, ул. Янко Софийски 21, тел: 02 / 963 33 59