Регистрация

онлайн списание - "Лейди Здраве" безплатно издание
     
Добре дошли в нашия магазин!

Категории с падащо меню

Малтан маз

Код: MN-56

Малтан маз защитава и предпазва зърната на гърдите по време на бременност и кърмене. 

 

Начин на действие:

Повишава еластичността и хидратацията на кожата; омекотява кожата на и около зърната на гърдите и така увеличава издръжливостта ú към влиянието на външни фактори, включително и към процеса на кърмене.

Мазта не съдържа ароматизатори или консерванти. Без риск от алергични реакции, включително и подходящ за приложение в случаите на алергични екземи.

Какво е предназначението на продукта: 

Подготовка на зърната на гърдите за предстоящия период на кърмене. Грижа за зърната на гърдите по време на кърмене; за предпазване от развитие на мастити и в случаите на налично лющене, одраскване или вече образувани рагади на зърната и/или кожата около тях.

 

Как да използваме Малтан маз:

Подготовка на зърната преди раждане – нанасяйте  около 2-3 см. от мазта  два пъти на ден и втривайте с леки масажни движения. Препоръчително е подготовката да започне около два месеца преди ражването, за да може кожата на зърната да стане по-елестична, хидратирана и издръжлива. Не е необходимо да отмивате.

След раждане, по време на лактация - нанасяйте по 2-3 см. от мазта  след всяко кърмене, направо върху кожата и втривейте с нежни масажни движения или нанесете Maltan маз върху стерилните компреси или подложки, които използвате.

Преди следващото хранене, не е необходимо да отмивате.  

Редовното използване на Малтан маз насърчава участието на бебето в процеса на кърмене.

Цена: 16.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Добави в списъка с желания

Състав:

Вода, Глюкоза, Течен парафин, Вазелин, Парафинов восък, Глицерил Олеат, Пропилен гликол.
 

Мазта не съдържа ароматизатори или консерванти. Без риск от алергични реакции, включително и подходящ за приложение в случаите на алергични екземи.

Продуктът е предназначен за употреба по време на бременност и кърмене.

За да подготвите добре зърната на гърдите за периода на кърмене, препоръчваме да започнете използването на продукта два месеца преди раждането (за заздравяване на зърната).

Начин на употребa:
Подготовка на зърната  преди раждане: Нанасяйте около 2-3 см от мазта два пъти на ден и втривайте с леки масажни движения. Не е необходимо да отмивате.
След раждане, по време на лактация: Нанасяйте по 2-3 см от мазта след всяко кърмене, направо върху кожата и втривайте с нежни масажни движения или нанесете Малтан маз върху стерилните компреси или подложки, които използвате. Преди следващото хранене, не е необходимо да отмивате.
 
Нежелани ефекти: 
Не са известни нежелани ефекти. Без противопоказания и специални предупреждения. Не е необходимо да се взимат каквито и да било предпазни мерки по време на използването на продукта. Въпреки това, в случай на проява на нежелани ефекти, използването на продукти трябва да бъде незабавно преустановено. Мазта не повлиява неблагоприятно стомашно-чревния тракт или кожата на бебето.

Продукта не трябва да се използва след изтичане срока на годност, отбелязан на опаковката.Трябва да се съхранява на стайна температура(15 ºC - 25º C)  и на недостъпни за деца места.

Опаковка: алуминиева туба от 40г.

 

Производител: Masters Sp. z o.o. 61-345 Poznań, ul. Masztowa 3

Дистрибутор за България: Натурфарма България ЕООД гр. София 1164, ул. „Янко Софийски“ 21, тел: 02/963 33 59