Регистрация

онлайн списание - "Лейди Здраве" безплатно издание
     
Добре дошли в нашия магазин!

Категории с падащо меню

Урорен

Код: 123

 
Жените страдат често от инфекции на пикочните пътища. Защитете се с изпитаната и работеща формула на Урорен!
 
 
✿ три стандартизирани билкови екстракта;
✿ желатинова капсула;
✿ създаден и произведен в Германия.

 

Усещанията при инфекции на пикочните пътища могат да бъдат доста неприятни и дразнещи - парене, дискомфорт и чести позиви за уриниране, понякога съпроводени с тежест, болки в кръста и температура. Най-честите инфекции на уринарния тракт засягат пикочния мехур (цистит), пикочните пътища (уретрит) и бъбречните каналчета (пиелонефрит). Всяка не навреме и неадекватно лекувана остра инфекция може да премине в хроничен процес с дълготрайни и не рядко тежки последствия.

Днес в много от стандартите за лечение и защита от инфекции на пикочните пътища се включват билкови препарати. Техните предимства са, че традиционно са доказали ефективността си, могат да се приемат за продължителен период от време без привикване и наличие на странични нежелани ефекти. Друго важно нещо е, че превенцията и терапията на възпалителните процеси на пикочните пътища обикновено изисква продължително (в рамките на няколко месеца, а при хроничните състояния и години) лечение и профилактика, което налага използване на ефективни и в същото време безопасни продукти.

Такава формула, отговаряща на определението ефективна – безопасна - удобна за дълготраен прием е Урорен. Урорен е комбинация от стандартизирани билкови екстракти в желатинова капсула. Желатиновата капсула е необходима, за да се осигури максимална абсорбция и бионаличност на активните съставки. Стандартизираните екстракти от трите билки, включени в продукта гарантират, че е налична максималната терапевтична и ефективна концентрация на всяка една поотделно.

Какво съдържа Урорен? 
Всяка капсула Урорен съдържа природни стандартизирани екстракти от Брезови листа (Betula alba L.), Червена Боровинка (Cranberry -Vaccinium Macrocarpon) и Изсипливче (Herniaria glabra L.).
 
Върху повлияването на кои симптоми ще спомогне ежедневният прием на Урорен
Урорен благоприятно повлиява функциите на пикочните пътища. Спомага за премахване нa причинителите на инфекции в отделителнатасистема и за облекчаване симптомите на болка и парене при уриниране. Урорен съдейства за намаляване на броя и продължителността на периодите на обостряне при хронични заболявания на отделителната система. Може да приемате Урорен самостоятелно с профилактична цел или едновременно с приема на антибиотик, усилвайки по този начин положителния резултат от лечението.
 
 
Урорен състав
 
За  кои симптоми предимно съдейства всяка една от съставките
 
   Изипливче (Herniaria Glabra)
Болка и парене при уриниране
   Брезови листа (Betula alba)
Чести позиви с отделяне на малки порции урина
   Червена боровинка (Vaccinium Macrocarpon)
Мътна урина, със силно неприятна миризма. Наличие на кръв в урината.

 

Любопитно за жената!

Екстрактът от брезови листа и борбата с  целулита
Съдейства за забавяне на процесите отговорни за образуването на целулит. Екстрактът от брезови листа стимулира кръвообръщението в кожата и нормализира пропускливостта на капилярите. Това засилва дренирането на отпадни метаболити от кожата и освобождава задържаните в кожата и подкожната тъкан течности.

Цена: 18.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Добави в списъка с желания
Предназначение
Урорен се използва за профилактика, а също така и като помощно средство при всички видове инфекции на отделителната система (цистит, уретрит, пиелонефрит)Урорен подкрепя функциите на отделителната система и бъбреците.Благоприятно повлиява дейността на пикочните пътища при образуване на бъбречни камъни. Спомага за отделянето на пикочна киселинакато по този начин оказва благоприятно въздействие при подагра.
 
Състав на една капсула
 стандартизиран екстракт от брезови листа (Betula alba L.)
500 mg.
 стандартизиран екстракт от изсипливче (Herniaria glabra L.)
100 mg.
 стандартизиран екстракт от червена боровинка (Cranberry -Vaccinium Macrocarpon)
50 mg.
30 капсули в опаковка /Хранителна добавка
 
Научете повече за съставките тук.
 
Начин на употреба
Два пъти на ден по една капсула. При остри състояния е препоръчителен от 5 до 10 дневен курс на лечение, докато при хронични възпаления на пикочните пътища е препоръчително курса на лечение да бъде в рамките на поне 1- до 2 месеца.
 
Противопоказания
Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките. Да не се употребява от бременни и кърмещи жени.

 

Производител

PG - NATURPHARMA Am Gewerbering 4/6, 83533 Edling/Germany

Дистрибутор 

Натурфарма България ЕООД гр.София 1164, ул. Янко Софийски 21, тел: 02 / 963 33 59

 

Файл Информация
Състав - урорен [PDF, 282.3 KB]