Регистрация

онлайн списание - "Лейди Здраве" безплатно издание
     
Добре дошли в нашия магазин!

Категории с падащо меню

Нутри-маг

Код: 854

Оптимална форма на магнезий, подходяща за всеки

Магнезият е химичен елемент, който ние внасяме чрез храната си. В организма съществува взаимовръзка между калция и магнезия, която се изразява в това, че при липса или намалено количество на единия елемент не могат да се осъществят полезните ефекти нито на калция, нито на магнезия. При нормален хранителен режим хората внасят в тялото си достатъчно количество калций (чрез млякото, сиринето и др.), докато е намален приема на храни съдаржащи магнезий (като ядките например), което е и причината за честия му недостиг и нуждата от прием на магнезий съдържащи продукти.

Недостатъчният прием на магнезий води до нарушиния и в калциевата обмяна и е причина за поява на крампи, сърдечно - съдови проблеми, една от основните причини за прогресия на остеопорозата, както и една от причините за повишена контрактилна функция на матката при бременните жени.

Не е без значение кое магнезиево съединение ще изберем, за да решим проблема с дефицита в тялото си.

Магнезият е „капризен“ и неговия прием през устата под формата на магнезий съдържащ продукт, не винаги означава, че ще може да запълним поизпразнените депа в тялото ни, защото чревната лигавица е бариера, която е пропусклива само за определени съединения на магнезий, а останалите които трудно разпознава просто се изхвърлят в по - голямата си част от организма.

През последните години са синтезирани множество различни съединения на магнезия, така че да се повиши неговото усвояване през чревната лигавица и респективно да се увеличи ефективността на прилиженото лечение. Магнезивият цитрат е съединението, което е последна генерация в синтеза на магнезий, годен да премине чревната лигавица в достатъчно количество.

 

Цена: 19.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Добави в списъка с желания

Предназначение: 
 
Продуктът съдържа Магнезий, който допринася за:  
  • поддържане на електролитния баланс;
  • намаляване чувството на отпадналост и умора;
  • нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия;
  • нормалната функция на мускулите.
 
 
Състав на една капсула

 Magnesium

140 mg.

 Citrate

597 mg.

 Leucine

25 mg.

 Silicium dioxide

5 mg.

 опаковка от 30 капсули / хранителна добавка

Начин на употреба
Обичайният дневен прием на Nutri - Mag е по 2 - 3 капсули дневно, разпределени на равни интервали до 24 часа. По високи дневни дози,както и продължителността на лечението зависи от Вашия лекар.
 
Противопоказания
Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките. Да не се употребява от пациенти с бъбречна недостатъчност.

 

Производител

PG - NATURPHARMA Am Gewerbering 4/6, 83533 Edling/Germany

Дистрибутор 

Натурфарма България ЕООД гр.София 1164, ул. Янко Софийски 21, тел: 02 / 963 33 59

Файл Информация
Apostrof_elektronno izdanie [PDF, 236.41 KB]